Pietrele lui Tutovan

Despre fântâni și cișmele din piatră

Ai investit mult în casa ta, ai reușit să faci din ea palatul tău…acum e rândul grădinii, curții. Nimeni în afară de tine nu poate știi mai bine ce ți se potrivește și cum ar trebui să fie amenajată, ca tu să te simți deconectat și în tihnă.

Proiectăm și sculptăm cișmele de grădină din piatră naturală de la tradițional  până la modern. Nu ignorăm nici un detaliu legat de amplasament și ne concentrăm în principal pe planificarea corectă a spațiului, oferind funcționalitate și confort.

Cișmelele din piatră naturală lucrate de noi nu sunt doar decorative – ele răcoresc aerul vara și adaugă sunete relaxante de apă în curte. Pentru zonele de terasă mai mici, cișmelele  noastre din piatră  sunt disponibile  în diverse stiluri, dimensiuni, culori. Cișmelele mari în aer liber sunt populare ca puncte centrale pentru curți sau alei circulare. Cu asamblare și configurare ușoară, cișmelele noastre din piatră naturală vă vor transforma total curtea. Pur și simplu asamblați componentele, umpleți cu apă, conectați pompa de recirculare și bucurați-vă. Fântânile cu circuit închis vă vor schimba perspectiva asupra spațiului de relaxare.

Finisajele manuale pot fi asortate la orice stil arhitectural, creând impresia unei simplități scumpe.

O fântână/cișmea din piatră este piesa centrală perfectă pentru a seta tema  grădinii sau terasei tale. Dacă gustul tău tinde spre modern, avem modele geometrice. Dacă ești genul clasic, avem și pentru gustul tău. Important este să acordați atenție esenței lucrurilor.

Grădinile mici și zonele de terasă au nevoie de cișmele care economisesc spațiu. Am adunat stiluri care se potrivesc cu ușurință în curțile mici. Una dintre modalitățile noastre preferate de a adăuga un element de apă într-un spațiu mic este folosirea fântânilor de colț. Aceste modele au o amprentă mică, dar oferă înălțime și  un efect grandios. Ocupă foarte puțin spațiu, iar colecția include modele ornamentale și minimaliste. Iar daca spațiul vă permite, puteți adauga cișmele de dimensiuni mari.

Fie ca aceste fântâni să vă ajute să vedeți lumea cu mai multă relaxare.